vrijdag 27 januari 2023

Open Huis

Datum: 
 vrijdag 27 januari 2023
Tijdstip: 
 10:00 uur  - 13:30 uur
Locatie: 
 Regenboog, Doelen 94, GennepProgramma:
10.00 Koffie
10.30 Syrië: kunst en cultuur
12.00 Gezamenlijke Syrische maaltijd
Voor de gezamenlijke maaltijd graag opgeven vóór woensdag 24 januari:
Telefoon 0485 519146 of m.hoogkamp@xs4all.nl

Wat is Open Huis?

Open Huis is een maandelijks terugkerende activiteit waarin mensen van allerlei gezindten en met allerlei achtergronden elkaar ontmoeten. Belangrijk onderdeel van de bijeenkomst is een gezamenlijke warme maaltijd die door enkele vrijwilligers wordt bereid. Voorafgaand aan deze maaltijd vindt een activiteit plaats.

Denk aan een lezing over kunst, maatschappelijke thema’s, verdieping op thema’s uit de wereldgodsdiensten, maar ook een uitstapje naar een architectonisch interessant object, een cultuurhistorisch monument of een kruidentuin, kortom voor elk wat wils. Ieder idee van de deelnemers voor een boeiend onderwerp is welkom.

Wanneer?

Het Open Huis start om 10.00 uur. Maaltijd rond 12.00 uur, einde uiterlijk 13.30 uur.

Waar?

Open Huis vindt plaats in het protestants ontmoetingscentrum de Regenboog, Doelen 94, Gennep

Meedoen?

Wilt u eens kennis komen maken? Dat kan. Vanwege de planning van de maaltijd is vooraf aanmelden verplicht. Dat kan door een mailtje met uw naam, adres en aantal personen te sturen naar a.herdervanduinen@hetnet.nl Deelnemers die al op de lijst staan ontvangen maandelijks automatisch een uitnodiging. U bent niet verplicht om iedere maand te komen, dat bepaalt u helemaal zelf.

terug