Welkom

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze.

Lees meer 

Nieuws en agenda


Wilt u de eredienst volgen? Of bent u op zoek naar onze nieuwsberichten?
Kijk dan in de agenda of op onze nieuwspagina.

Bijbelteksten voor elke dag

De Gemeenschap van Taizé is een internationale oecumenische kloostergemeenschap in Frankrijk. Op hun website worden dagelijkse Bijbelteksten geplaatst die zeer het lezen waard zijn.

Opvang voor Oekraïense vluchtelingen

Als je de beelden ziet en de verhalen leest van vluchtende mensen dan wordt je met ontferming bewogen en tegelijkertijd realiseer je je dat je wellicht niet zo heel vel kan doen behalve geld storten op Giro 555.

Of zijn er ook andere mogelijkheden? Die zijn er. Er worden door Vluchtelingenwerk woonruimte gevraagd voor tijdelijke bewoning. Als je op de website van Vluchtelingenwerk kijkt word je doorverwezen naar Takecarebnb. Heb je ruimte in je huis over, of een vakantiehuisje, dan kan je die laten gebruiken door vluchtelingen uit Oekraïne. Op de website van Takecarebnb is al een aanmeldformulier dat je zo kan invullen. Dat verplicht nog tot niets. Na de aanmelding komt er een gesprek met een matchmaker om te kijken of er echt een match te maken valt. Vluchtelingen uit de Oekraïne ontvangen leefgeld. Dit betekent dat hun verblijfskosten niet volledig drukken op degene die woonruimte aanbiedt. Helpt u - samen met uw buren of familie - mee?

Foto: vluchteling.nl