woensdag 15 mei 2019

lezing Christenen voor Israël

Locatie: 
 De Regenboog
Tijdstip: 
 20:00
Prijs: 
 gratis!

Studieavond met Peter Pellemans in Gennep over “De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd”

Op woensdag 15 mei is er in Gennep een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd.

De bijeenkomst vindt plaats in het Kerkelijk Centrum de Regenboog, Doelen 94 in Gennep. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd.
Gods Woord houdt ons voor “dat wij de profetieën niet mogen verachten”. Toch zijn er veel oprechte gelovigen die worstelen met het profetische Woord, of het als “te moeilijk”, maar buiten beschouwing laten. Dan doen we niet alleen God te kort maar ook onszelf. Juist door de profetieën te laten spreken wordt ons geloof verrijkt en zijn we veel beter op de hoogte en voorbereid op wat komen gaat. Wat zijn de tekenen in onze tijd en hoe gaan we om met Bijbelse profetie: ermee om leren gaan of er omheen gaan?

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

terug