donderdag 15 april 2021

Gemeentebijeenkomst

Locatie: 
 Sint-Martinuskerk Gennep (Zuid-Oostwal 33)
Tijdstip: 
 19:00 uur  - 21:00 uur

De interim-kerkenraad nodigt u van harte uit voor de gemeentebijeenkomst op donderdag 15 april 2021 om 19.00 uur in de Sint-Martinuskerk aan de Zuid-Oostwal 33 te Gennep. 

Tijdens deze gemeentebijeenkomst kunt u kennismaken met de leden van de interim-kerkenraad, wordt u geïnformeerd over de stappen die in de afgelopen tijd gezet zijn en wat het plan van de interim-kerkenraad voor de komende maanden is. Vervolgens is er voldoende tijd en ruimte voor het stellen van vragen en een plenair gesprek. 

We zijn het parochiebestuur van de rooms-katholieke kerkgemeenschap dankbaar dat zij voor deze bijeenkomst hun kerkzaal openstellen. Door te kiezen voor een grotere ruimte kunnen meer gemeenteleden deze gemeentebijeenkomst bijwonen. 

Aanmelden is verplicht! 
Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. U kunt zich tot 14 april 2021, 19.00 uur aanmelden bij de heer Herder door (bij voorkeur) een e-mail te sturen naar joopherder@icloud.com of te bellen naar (0485) 542 254.

Daarna moeten wij de lijst met deelnemers samenstellen. Ook voor deze bijeenkomst geldt dat u zich dient te houden aan de basisregels van de Rijksoverheid. Als u coronaklachten heeft, dan blijft u thuis. Als u de kerk binnenkomt is een mond-neusmasker verplicht. Op het moment dat u stil op uw plaats zit mag u het mond-neusmasker afdoen. 

terug