Open Huis

Wat is Open Huis?

Open Huis is een maandelijks terugkerende activiteit waarin mensen van allerlei gezindten en met allerlei achtergronden elkaar ontmoeten. Belangrijk onderdeel van de bijeenkomst is een gezamenlijke warme maaltijd die door enkele vrijwilligers wordt bereid. Voorafgaand aan deze maaltijd vindt een activiteit plaats.

Denk aan een lezing over kunst, maatschappelijke thema’s, verdieping op thema’s uit de wereldgodsdiensten, maar ook een uitstapje naar een architectonisch interessant object, een cultuurhistorisch monument of een kruidentuin, kortom voor elk wat wils. Ieder idee van de deelnemers voor een boeiend onderwerp is welkom.

Wanneer?

Op vrijdag 1 april is er weer Open Huis. Om 10.00 uur wordt u van harte welkom geheten met een kop koffie. Mieke Hoogkamp verzorgt een lezing over 'Occitanië, land van Katharen, Waldenzen en Hugenoten' en om 12.00 uur wordt er gezamenlijk gegeten. 

Waar?

Open Huis vindt plaats in het protestants ontmoetingscentrum De Regenboog, Doelen 94, Gennep

Meedoen?

Wilt u deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd? Dan kunt u zich voor woensdag 30 maart opgeven bij Mieke Hoogkamp (0485-519146 of m.hoogkamp@xs4all.nl). 

terug